Boodschappenlijstje

Deze voormiddag deed ik inkopen in een van onze lokale supermarkten waarvan ik de naam niet vermeld (neen, niet Aldi of Lidl, hoewel ik daar ook wel af en toe kom!).

Wat er in mijn winkelkar lag:

2 potten confituur (Effi light en Materne gewoon); 1 pot Nutella, 1 pot speculoospasta waarvan ik niet eens de smaak ken, 3 soorten smeerkaas (Maredsous double crème, Kiri en de gewone Lachende koe, dubbeldekkerdoos), 1 pot Sirop de Liège, 3 dozen Matinette (kleine dunne chocoladeschijfjes om tussen je boterham te leggen, mmm…), 3 vlootjes (grote) Alpro minarine. En ik heb de indruk dat ik nog iets vergeet…

Daarbij lagen nog andere zaken in mijn kar maar die hebben met bovenstaand lijstje niet vandoen… Je zou kunnen zeggen  – wat moeten die 2 mensen met al dat zoete beleg en al die kaas? Dat heeft een simpele reden, want vrijdagnamiddag vertrekken echtgenook en ikzelf met de kinderen en aanhang (8 volwassenen en 3 kleuters tussen 2 en 5) naar de Ardennen (Bouillon) voor ons jaarlijks weekend. Ik zorg altijd voor alles wat het ontbijt betreft, waarbij het beleg…vandaar! Koffie, filters en andere toestanden die met het ontbijt te maken hebben zijn reeds voorradig. Verder zorg ik ook voor alle keukenpruts die een mens nodig heeft zoals: mijn eigen aardappelmesje, een goed mes om broodjes te snijden, keukenschaar, kroontjeswipper, kurkentrekker, servietten, keukenrol, een doos papieren handdoekjes (want die kleine gasten hebben af en toe een snotneus  of traantjes die moeten worden afgedroogd), toiletpapier, etc. etc.

Wordt vervolgd…

6 reacties

Opgeslagen onder Actueel, Leven

6 Reacties op “Boodschappenlijstje

 1. moekemicheline

  Dat zal een leuke bedoening worden. Amuseer jullie! Ik duim voor goed weer 😀

 2. leuk! Maar proef vooral niet van die speculaaspasta, de kans is groot dat je er niet meer van af raakt. Veel te lekker dat spul!!!

 3. Het zal wel leuk zijn, maak veel plezier en geniet ervan!

 4. chelone

  Al dat suikergoed voor slechts 3 kleuters?
  Jullie zijn regelrechte zoetebekken, maar wel heel gezellige!
  Het wordt zonnig dit weekend, ideale timing voor een fantastisch weekend.

 5. jullie zijn ‘zoetemuilen’ ! Ik zou daar een jaar mee toekomen. Veel plezier en kom veilig & gezond weer terug !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s